Hatalmas franciaágy választék

Mi nem webshopként üzemelünk, hanem egy nagy, 4000 m2-es raktár áruházként.

Menjen biztosra, jöjjön el hozzánk! A franciaágy választékunk igazán imponáló!

Franciaágyak

Mi nem webshopként üzemelünk, hanem egy nagy, 4000 m2-es raktár áruház. Országunk Egyik legnagyobb franciaágy elosztóhelye. Alacsony költségekkel, kicsi, árainkat alacsonyan tartva dolgozunk. Az a véleményünk, hogy jobb, ha a vevő kipróbálja, pl. legalább ráül a franciaágyra, mielőtt megveszi, hazaviszi, és nem látatlanban rendel.

Tippeket is örömmel adunk, nem félünk a konkurenciától, mert őszintén szólva nincs takargatnivalónk. Takarékossági okok miatt nincs rá kapacitás, hogy egy vásárlóval át kelljen fésülnünk a franciaágyak tömkelegét először, majd újra, ha visszajön, mert a nagy forgalom miatt a kiválasztott franciaágyat nagy eséllyel már a következő nap értékesítjük.

Jó böngészést kívánunk a franciaágy oldalunkon, és sikeres vásárlást! 

Weblapunk: http://franciaagy.net/

Mennyibe kerül az energetikai tanúsítvány?

Mennyibe kerül az energetikai tanúsítvány? Nem sokba, ha minket választ!

Mennyibe kerül az energetikai tanúsítvány? Nem sokba, ha velünk készítteti!

Miért az ETANUS Mérnöki Irodát válassza?

Költséghatékonyak vagyunk. Rugalmasak és gyorsak vagyunk. Garanciával dolgozunk. A tanúsítvány akár a felméréstől számított 1 munkanap alatt is a kezében lehet. Rugalmasan, akár hétvégén vagy munkaidőn kívül is rendelkezésére állunk. Társasházak esetén a megrendelések számától függően kedvezményt ajánlunk. Egy tapasztalt és megbízható cég vagyunk.

Az energetikai tanúsítvány előnyei: Segítségével arra vonatkozó információkat kaphat, hogy milyen korszerűsítésekkel tud javítani az ingatlan energetikai besorolásán. A jobb energetikai besorolású épületek előnyösebb helyzetből indulnak eladáskor és bérbeadáskor ha kiderül egy ingatlanról, hogy energiatakarékosabb, az a magasabb eladási vagy bérbeadási ár formájában is megtérülhet számunkra. A tanúsítvány a bérlő vagy vásárló számára is garancia arra, hogy egy kedvezőbb energetikai besorolású ingatlan esetén kisebb rezsiköltségekkel kell számolnia.

Az épületek minőségi osztályozása alapján az épületek energetikai besorolása egy 10 fokozatú energiahatékonysági skálán történik meg.

etanus.hu

Hogyan csinálják a falvágást panelben?

Falvágás, betonvágás, panelvágás! Igényes technika, korrekt árak!

Tisztelt Érdeklődő!

Átadóablakot szeretne? Esetleg falat bontatni? Vagy mondjuk egy új ajtónyílást? Mi segítünk! Fő profilunk a falvágás, betonvágás, betonfúrás: tehát vállalunk panelfal vágást, teljes falkivágást, lyukfúrást, falfúrást betonba, családi házakban, vagy panellakásokban precíz felmérés után a válaszfalak teljes, vagy részleges lebontását, szellőzőrendszerek, födémnyílások helyének kialakítását. Ha nagyobb ajtót, közlekedőt, ablakot szeretne, számíthat ránk, de akár az ablakszélesítésben, ajtószélesítésben is a rendelkezésére állunk.

Profi panelfal vágás

Falvágás

A falvágásra sokszor nagy szükség lehet, például ha tágabb terekre vágyunk, vagy ha csak egy új nyílásra lenne szükség két helyiség között. Legyen szó ipari épületekről, családi házról vagy panellakásról, falvágással mindenhol megvalósíthatóak ügyfeleink elképzelései, statikus felügyelete mellett, szakszerűen elvégezve akár vasbeton anyagba is. A falak vágása egyre többször igénybe vett és elfogadott technika, mert manapság fontos a maximális térkihasználás. 

 

Hogyan csinálják a falvágást panelben?

Ahhoz, hogy a falvágásos munkálatok por és rezgés nélkül történjenek, és persze hogy hamar befejeződjenek elengedhetetlen a profi felszerelés. Evégett korszerű, gyémánt technológiát használunk, ez és a tapasztalatunk garantálja, hogy Ön elégedett lesz velünk. Falvágó eszközeinkkel, a legkorszerűbb gyémánttechnológiát alkalmazva törekszünk mind az ipari, mind a lakossági felhasználói szinten a legkülönlegesebb igényeket kielégíteni a falvágási, fúrási munka kifogástalan kivitelezésével. Felszerelésünk kialakítása mind a kettő szegmens igényének megfelel, sínes falvágógépeinkkel egyaránt tudunk dolgozni panellakásokban az általános 230V-ról vékonyabb falak falvágásánál, de nem okoz gondot az ipari méretű, akár 53 cm-es vasbeton vágása sem. 

 

Kérjük, látogasson el hozzánk: falvagas.hu 

Bramac Tectura Thermo Protector tetőcserép akció

Bramac, Terrán és Renova termékek nagy választékban, akciósan

Ha a minőség és a jó ár egyaránt számít... Cserepem.hu!

A cserepem.hu webportálon, Bramac, Renova és Terrán tetőfedéshez szükséges anyagokat forgalmazza. Tudta-e Ön, hogy a Bramac,Terrán és Renova termékek kiemelkedően jó minőségűek és ár-érték arányuk is kiemelkedő? Az utóbbit mi igyekszünk biztosítani. A Bramac termékek immáron egy évszázada adnak lendületet a magyar tetőfedő kultúrának. Az időtálló, strapabíró és szép betoncserepek önmagukban szimbolizálják a Bramac magyarországi küldetését: a múlt értékeire építve folyamatos fejlesztésekkel és sokoldalú tevékenységgel biztosítani a jövőt. A Bramac számos egyedülálló innovációval rendelkezik. Az Internacionális csúcstechnológiát késedelem nélkül vezeti be a haza piacon, ezzel biztosítva a naprakészséget a hazai építészetben.

Pár népszerű építőanyag amit oldalunkon találhat: bramac cserép, bramac merito tetőcserép, bramac reviva tetőcserép, bramac római tetőcserép, bramac tartozék, bramac tetőcserép, coppo tetőcserép, danubia tetőcserép, mediterrán tetőcserép, renova tetőcserép, terrán gerinccserép, terrán rundo tetőcserép, terrán sinus tetőcserép, terrán szegőcserép, terrán szellőzőcserép, terrán tetőcserép, bramac tectura tetőcserép.

bramac tectura tetőcserép

Abban az esetben, ha weblapunkon nem találná meg amit keres, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén, és segítünk az építőanyag beszerzésében.

A Cserepem webáruházat megtalálják az interneten a cserepem.hu oldalon, valamint az alábbi címen: 2225 Üllő, Pesti út 209. Nyitva tartás hétfőtől péntekig 7:30-tól 17:00-ig.