Milyen költségei vannak az energetikai tanúsítványnak?

Cégünk az egész ország területén vállalni tud energetikai tanúsítvány készítését, a szükséges számításokat és méréseket.

Elad? Bérbe ad? Akkor kötelező! Felújít? Akkor ajánlott! Energiatanúsítvány. Cégünk az egész ország területén vállalni tud energetikai tanúsítvány készítését, a szükséges számításokat és méréseket.

Milyen költségei vannak az energetikai tanúsítványnak? Megtudja, ha ellátogat hozzánk. Előrebocsájtva, nem magasak, főleg a minőséget is figyelembe véve!

Etanus.hu

Az energetikai tanúsítvány segítségével arra vonatkozó információkat kaphat, hogy milyen korszerűsítésekkel tud javítani az ingatlan energetikai besorolásán. A jobb energetikai besorolású épületek előnyösebb helyzetből indulnak eladáskor és bérbeadáskor ha kiderül egy ingatlanról, hogy energiatakarékosabb, az a magasabb eladási vagy bérbeadási ár formájában is megtérülhet számunkra. A tanúsítvány a bérlő vagy vásárló számára is garancia arra, hogy egy kedvezőbb energetikai besorolású ingatlan esetén kisebb rezsiköltségekkel kell számolnia.

Bővebb információt a honlapunkon kaphatnak: etanus.hu

Ajánló
Kommentek
  1. Én