Barabás téglakő sárga-piros vásárlása

A Barabás Téglakő azoknak a magánembereknek, beruházóknak, és önkormányzatoknak lett a kedvenc építőanyaga, akik a járda, kerítés, köztér, vagy útépítéssel kapcsolatos problémáikat nemcsak egyszerűen, hanem szépen szeretnék megoldani.

Barabás téglakő sárga-piros műszaki adatai:

A Barabás Téglakő mérete 24 x 12 cm 5 cm vastag térkő (Kapható 6 és 8 cm-es vastagságban is)

1 raklapon 450 db, azaz 12,96 m2 Barabás Téglakő található 1 teljes raklap súlya 1,45 t

Weblapunkon a legújabb katalógusok, árjegyzékek is megtekinthetőek, ezek mellett hasznos, praktikus, témával kapcsolatos cikkeket, tanácsokat is megosztunk.

Semmelrock Citytop Kombi térkő

A Semmelrock Citytop Kombi térkő a kvarcösszetétel és a megnyugtató, kellemes színek révén különleges látvány megvalósítására is alkalmas. A színek és formák variánsai izgalmas felületi kialakításokat tesznek lehetővé.

 

Legfontosabb jellemzői: Kvarchomokkal kevert felület, diszkrét színek, egyszerűen lerakható térkő, nagy variálhatóságú, egymáshoz igazított méretű elemválaszték. A termék kopásállósága, fagyállósága a termékszabvány legszigorúbb követelményeit elégíti ki.

Semmelrock Citytop Kombi térkő alkalmazása: Teraszok Kerti és ház körüli utak, garázsbejáratok, parkolók, előterek, belső udvarok.

Porotherm x therm tégla vásárlása

Porotherm 30 X-therm tégla egyrétegű külső, kiemelkedő hőszigetelő képességű fal építésére alkalmas csiszolt falazóelem. A Porotherm X-therm téglák használatával sokkal vékonyabb falat építhetünk, miközben megfelel az aktuális épületekre vonatkozó szabályozásnak.

 

A tegla-arak.hu weboldal szuper áron, nagy választékban kínál kiváló minőségű Porotherm 30 X-therm téglákat. Küldetésünk, hogy építési anyagainkkal támogatás nyújtsunk érdeklődőinknek házuk, lakásuk építéséhez. Webshopunkban mindent megtalál, ami a falazatok felrakásához nélkülözhetetlen.

Oldalunkon megrendelt termékek személyesen beszerezhetőek üzletünkben: 2225 Üllő, Pesti út 209. Szükség esetén, házhoz szállítást is vállalunk, remek áron! Ugyanebben a menüpontban egy form (űrlap) kitöltésével is kapcsolatba léphet velünk, munkatársaink gyorsan reagálnak minden megkeresésre.

Frühwald Suave térkő vásárlása

A Frühwald Suave térkő a kő erőteljes színkombinációival és gazdag formavilágával. Ez a kő nemes megjelenésével és sokoldalúságával hat ránk.

Már maga a harmónikusan összeállított színpaletta is telitalálat – válassza bármely színösszeállítást, és a lenyűgöző hatás garantált! Jól járható Csúszás- és kopásálló Fagy- és szórósóálló Betonérdes és színgazdag Szín Kagylóhéj Barna melír Antracit melír Méret 32 x 24 cm 24 x 16 cm 16 x 16 cm

Webáruházunkban megvásárolt Frühwald Suave térkő személyesen átvehető a Kapcsolat menüpontban listázott telephelyeinken (Budapesten, Üllőn) vagy nagy mennyiség esetén a budaörsi gyártóüzemünkben, azonban ha szükséges, házhoz szállítást is vállalunk, igen kedvező áron! Ugyanebben a menüpontban egy űrlap felhasználásával is felveheti a kapcsolatot velünk, munkatársaink hamar válaszolnak minden megkeresésre.

 

Masterplast thermomaster homlokzatfesték vásárlása

A Masterplast THERMOMASTER homlokzatfesték akrilgyanta bázisú, kiváló tapadó- és fedőképességű, jó páraáteresztő, víztaszító homlokzatfesték.

Felhasználási terület:

Megfelelően szilárd, felületkialakítását tekintve durva, illetve simított, javított homlokzatfelületek (minimum egy hónapos mészcement és cement vakolatok, legalább két hónapos vakolatlan beton homlokzatfelületek), továbbá régi, jól tapadó akril, szilikátos és szilikonos festékrétegek, vékonyvakolatok felújító dekoratív fedőrétegeként, lábazati sík felett, vízszigeteléssel védett függőleges felületeken, kül- és beltérben.

Előzetes fertőtlenítést követően alkalmazható algával vagy penésszel fertőzött homlokzatfelületek karbantartó festésére is. A bázisvakolatok a THERMOMASTER színkártya színeiben színezhetőek, de az adott árnyalat homlokzati hőszigetelő rendszerekben való alkalmazhatóságát a színkártyán, az adott árnyalathoz tartozó jelölések figyelembevételével kell meghatározni!

A Masterplast Thermomaster homlokzatfesték megvásárolható webáruházunkban.

Cemix s1 flex m ragasztó vásárlása

A Cemix s1 flex m ragasztó egy gyárilag előkevert, cementkötésű rugalmas ragasztóhabarcs. Megfelelő szilárdságú, előkezelt, alapvakolattal ellátott falazatok, gipszkarton falak, nagyobb terhelésnek kitett cement- vagy gipszkötésű aljzatok borítására szolgáló kő-, kerámia- és cementkötésű burkolatok ragasztására kül- és beltérben.

 

Padlófűtés és falfűtés esetén is használható. Nagyobb hőingadozásoknak kitett felületeken (pl. erkélyeken, teraszokon) valamint cement- és műgyanta kötésű kenhető vízszigeteléseken is alkalmazható. Különösen alkalmas nagy méretű burkolólapok (max. 90 cm oldalhosszúságig) ragasztására. Stabil, meglévő kerámiaburkolatokra történő közvetlen ragasztás beltérben megengedett.

Célunk, hogy honlapunkon megvásárolható termékkínálatunkkal támogatást adjunk megrendelőinket a nekik megfelelő szigetelési rendszerek, ragasztók és burkolási anyagok megtalálásában és megvásárlásában.