Barabás téglakő sárga-piros vásárlása

A Barabás Téglakő azoknak a magánembereknek, beruházóknak, és önkormányzatoknak lett a kedvenc építőanyaga, akik a járda, kerítés, köztér, vagy útépítéssel kapcsolatos problémáikat nemcsak egyszerűen, hanem szépen szeretnék megoldani.

Barabás téglakő sárga-piros műszaki adatai:

A Barabás Téglakő mérete 24 x 12 cm 5 cm vastag térkő (Kapható 6 és 8 cm-es vastagságban is)

1 raklapon 450 db, azaz 12,96 m2 Barabás Téglakő található 1 teljes raklap súlya 1,45 t

Weblapunkon a legújabb katalógusok, árjegyzékek is megtekinthetőek, ezek mellett hasznos, praktikus, témával kapcsolatos cikkeket, tanácsokat is megosztunk.

Semmelrock Citytop Kombi térkő

A Semmelrock Citytop Kombi térkő a kvarcösszetétel és a megnyugtató, kellemes színek révén különleges látvány megvalósítására is alkalmas. A színek és formák variánsai izgalmas felületi kialakításokat tesznek lehetővé.

 

Legfontosabb jellemzői: Kvarchomokkal kevert felület, diszkrét színek, egyszerűen lerakható térkő, nagy variálhatóságú, egymáshoz igazított méretű elemválaszték. A termék kopásállósága, fagyállósága a termékszabvány legszigorúbb követelményeit elégíti ki.

Semmelrock Citytop Kombi térkő alkalmazása: Teraszok Kerti és ház körüli utak, garázsbejáratok, parkolók, előterek, belső udvarok.

Frühwald Suave térkő vásárlása

A Frühwald Suave térkő a kő erőteljes színkombinációival és gazdag formavilágával. Ez a kő nemes megjelenésével és sokoldalúságával hat ránk.

Már maga a harmónikusan összeállított színpaletta is telitalálat – válassza bármely színösszeállítást, és a lenyűgöző hatás garantált! Jól járható Csúszás- és kopásálló Fagy- és szórósóálló Betonérdes és színgazdag Szín Kagylóhéj Barna melír Antracit melír Méret 32 x 24 cm 24 x 16 cm 16 x 16 cm

Webáruházunkban megvásárolt Frühwald Suave térkő személyesen átvehető a Kapcsolat menüpontban listázott telephelyeinken (Budapesten, Üllőn) vagy nagy mennyiség esetén a budaörsi gyártóüzemünkben, azonban ha szükséges, házhoz szállítást is vállalunk, igen kedvező áron! Ugyanebben a menüpontban egy űrlap felhasználásával is felveheti a kapcsolatot velünk, munkatársaink hamar válaszolnak minden megkeresésre.